Besplatna dostava za narudžbe preko 50KM!

KORPA
KM0.00

Izjava o politici privatnosti

Želimo da Vas informišemo koje podatke prikupljamo tokom vaše posjete www.didacoshop.com, na koji način obrađujemo i koristimo vaše podatke. Ako www.didacoshop.com sadrži linkove koji vode do drugih web lokacija, naša politika privatnosti se ne odnosi na te web lokacije.

Prihvatanje ovih Pravila o privatnosti znači prihvatanje prikupljanja, obrade i upotrebe vaših ličnih podataka od strane kompanije Didaco Commerce d.o.o., u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka i uključuje uslove koje ćemo opisati u nastavku.

Molimo vas da izdvojite malo vremena da pažljivo pročitate ova pravila.

Kontrolor podataka

Kontrolor podataka je glavna odgovorna osoba za obradu vaših ličnih podataka, koja određuje njihovu svrhu. Vaši lični podaci se pažljivo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni kao i poslovni partneri su odgovorni za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Kontrolor podataka je:

Didaco Commerce d.o.o
Cara Dušana 23
Trn Laktaši 78252
Bosna i Hercegovina
info@didacoshop.com

Tel. +387 (0) 65 238 430

Ako se protivite tome da kompaniji Didaco Commerce d.o.o prikuplja, obrađuje ili koristi lične podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka, možete poslati zahtjev za prestanak obrade vaših ličnih podataka na info@didacoshop.com . Rezultat ovoga može biti nemogućnost korišćenja naše usluge.

Vaša prava

Imate pravo na :

  • Pravo pristupa (pravo da pristupite vašim podacima kao i informaciji o tome na koji se način oni koriste).
  • Pravo na ispravku (pravo da zatražite promjenu svojih ličnih podataka).
  • Pravo na brisanje (pravo da zatražite brisanje svojih ličnih podataka).
  • Pravo na ograničenje obrade (pravo na traženje ograničenja obrade ličnih podataka).
  • Pravo na prenos podataka (pravo na prenos ličnih podataka u čitljivom formatu).
  • Prigovor (pravo na povlačenje saglasnosti kao i prigovor na obradu ličnih podataka).

Ako želite da iskoristite bilo koje od ovih prava, možete nas kontaktirati na: info@didacoshop.com

Kada, zašto i kako prikupljamo i koristimo Vaše podatke

Da bismo uspješno izvršili naše usluge i obaveze prema Vama, moramo prikupljati, obrađivati i čuvati, a ponekad i djeliti Vaše lične podatke. Podaci koji su nam neophodni kako bi izvršili našu uslugu su ime i prezime, ulica i broj, grad, poštanski broj, kontakt telefon, e-mail adresa.

Lične podatek prikupljamo prilikom vaše registracije na www.didacoshop.com ili narudžbe proizvoda bez registracije. Da biste uspešno napravili svoju narudžbinu, moraćete da ispunite "obavezna polja" koja su data za osnovne informacije. Bez ovih podataka ne možemo napraviti narudžbu.

Didaco Commerce d.o.o zadržava pravo da Vas kontaktira u cilju identifikacije i/ili dostave informacija u vezi Vaše narudžbe kao i provjere tačnosti adrese za dostavu narudžbe.

Dijeljenje ličnih podataka sa trećim licima

Budući da Didaco Commerce d.o.o naručene proizvode dostavlja putem usluga brze pošte Vaše podatke moramo dostaviti trećem licu kako bi u potpunosti izvršili našu uslugu. Svi poslovni partneri su odgovorni za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Marketing i oglašavanje

Kako bismo poboljšali našu uslugu periodično ćemo Vam dostavljati pogodnosti putem vaučera, popusta ili promocija, kao i razne upitnike u cilju istraživanja. Uvijek možete zatražiti da prestanemo da brađujemo Vaše podatke u reklamne svrhe. Ako želite da prestanemo sa obradom Vaših podataka u reklamne svrhe ili ste zainteresovani za dodatne informacije, možete nam poslati mejl na: info@didacoshop.com

Kreiranje naloga

Svaki posjetilac ima mogućnost da se registruje i kreira svoj nalog na www.didacoshop.com . Prilikom registracije posjetilac kreira željeno korisničko ime i lozinku. Kreiranjem naloga dobijate pristup Vašoj upravljačkoj ploči u kojoj možete da pregledate narudžbe, uređujete Vaše lične podatke, mijenjate lozinku  i dr. Ukoliko iz nekog razloga želite da obrišete Vaš nalog dovoljno je da nam pošaljete zahtjev na info@didacoshop.com.